Tech: Letlthet A Vgleges Avira For Mac

Posted : admin On 26.09.2019
Tech: Letlthet A Vgleges Avira For Mac Average ratng: 8,8/10 1757 reviews
  1. Tech: Let Lthet A Vgleges Avira For Mac Mac
  2. Tech Letter A Vegleges Avira For Mac

DFriss 9 Gb2009A legjabb driverek, hasznos programok, a hnap jtkai, exkluzv csomagok1szoftverek tbb mint 34 ezer Ft-rt!Windows 7: jobb, mint az XP?Nem hittnk a Microsoftnak, ezrt leteszteltk az j WindowstR 32. OldalAdatok az rkkvalsgnak Nyzteszten a Windows 7 Takarkos PC Biztonsgos online fizets Tkletes sznek kevs pnzrt Mennyire biztonsgos a PC-je? Ht slyos DSL-csapda Az MS megli az XP-t7 durva DSL-csapdai t r e a DyRgi vezetkek, lass kapcsolatok, zrolt weboldalak? A CHIP segt!R 92. Oldal2009/1 chiponline.huA m i n l u n k b e v lt A z s s z e s A d v d - nA2008 legjobb programjaib legfrissebk vltozAto100 kivtelesen j teljes vltozat Ezekkel brmilyen feladatra kpes lesz Rendszer, biztonsg, vide s audi, grafika Tbb mint a fele magyar nyelven!WindowsAz Service-Packs Alle sszes szervizcsomag s j Vista, fr XP, javts az XP-hez, Office 2003/2007 Visthoz, Office-hoz + die neuesten -Patches2 GBBiztonsgi DVDWindoWs,Registry Mechanic 7Stabilabb, gyorsabb PC Exkluzv teljes vltozat100%-ig bizt onsgos s villmgyorsahogy a legjobbZsenilis tippek az XP-hez/Visthoz. A DVD-n: a nagy Microsoft-csomagR 96.

OldalKarcsonyi extra: csak a CHIP olvasinak!Tbb mint 18 ezer kifejezs pontos magyarzataMagyar rtelmezo SztrPartition Manager 9Vadonatj verzi! Partcik, ahogy szeretnMg tbb teljes vltozat:Ennyire biztonsgos a PC-je!CHIP vlogats! Ezekkel A-tl Z-ig bebiztosthatja XP-jt, programjait.R 88. Oldal1995 Ft, elfizetssel 1395 FtXXI. JanurKiadja a Motor-Presse Budapest Lapkiad Kft.Passworld Organizer 2, O&O DiskImage 3 Express, Internet Accelerator.+32 oldal mellkletVEZRCIKKVadonatj CHIP magazinHarangoz CsongorfszerkesztDecemberi szmunkbl hadd ajnljam figyelmbe a 2008-as v legjobb programjait.

XhRfM Fume Blanche Bmw 152, Bmw 325i E90 Review Greek 44272, Motoare Bmw 318 Tds bea, Nissan Patrol Off Road Tuning 13a, Bmw Z4 Roadster 143 Sterling Grey 1e7, 1995 Nissan Maxima Gle Free Owners Manual 01aa, Audi Rs5 Tuning 73f5, Ou Se Situe Le Filtre A Particule Sur Audi A3 2 L Tdi 140 a123ba, Bluetooth Mp3 For Toyota Avalon e924, Audi A6. Tech Finance Politics Strategy Life All Tech Finance Politics Strategy Life All. Instead, you can do just fine with most functions by accessing Facebook through your phone’s mobile browser, which won’t clog up your storage, eat through your monthly data limits or drain your phone’s battery.

Ez alkalommal semmifle kompromisszumot nem ktttnk: tadunk nnek 100 kivl teljes vltozatot ezekkel brmilyen feladatra kpes lesz a PC-jn. De vajon tnyleg enynyire hatkony ez a csomag? A minap egy youtube-os videt szerettnk volna letlteni s az alatta hallhat prbeszdet mp3-ban lementeni. A jelenlvk szmra meglep volt, hogy a Windows erre nmagban nem kpes.

Persze rutinos XP-hasznlknt ezen csak mosolyogtam. Az XP ennl kevsb bonyolultabb feladatokra sem kpes. Szerencsre egy USB-s kulcson nlam volt az ppen kszl programvlogatsunk. A Youtube downloaderrel letltttk a videt, majd a MediaCoderrel lementettk a hangsvot a videbl. Hab a tortn, hogy az gy keletkezett mp3-at megvgtuk az MP3 Direct Cuttal! Gy a teleptsekkel egytt mindssze 10 perc alatt vgeztnk a prbeszd (immr mp3 formtumban) gyorsan bekerlhetett a kszl prezentciba. Biztos vagyok benne, hogy ezekkel a zsenilis szoftverekkel nnek is hasonl lmnyei lesznek, s hogy a CHIP best of vlogatsa sok alkalommal segti majd tl a nehzsgeken.

Egyben szeretnm megragadni az alkalmat, hogy megksznjem Olvasinknak az egsz ves figyelmet s tmogatst! Ennek ksznhet, hogy 2008-ban ismt a CHIP lett a hazai piac els szm informatikai magazinja. Tartson velnk jvre is! Azt mr most meggrhetjk, hogy 2009-ben is a szoksos sznvonalon s rengeteg kellemes meglepetssel jelentkeznk majd. Rgtn janurban egy vadonatj CHIP magazin kerl az jsgrusokhoz.

Ebben egy sor vltoztatst tall majd ezeket mind az nk visszajelzseire, ignyeire ptettk. J kls, j rovatok, j DVD mellklet s risi nyeremnyjtk teszik majd egyediv ezt az vkezdetet. Nem rdemes teht janurban sem kihagynia a CHIP-et! Addig is minden kedves Olvasnknak kellemes nnepeket s boldog jvet kvnunk!Szerkeszti ajnlat ELSPR SIKER A 100 legjobb program szinte minden olvasnk rdekldst felkeltette disableintelppm IZGALMAS TLALS!

Cikkrnk valami egszen egyedit tallt kiTESZTEK, TECHNOLGIK Nyzteszten a Windows 7A Microsoft mr most hangoztatja: a Windows 7 nem Vista! A Windows 7 mindaz, ami a Vista szeretett volna lenni, s annl mg sokkal tbb. A korbbiaknl nagyobb titokban foly fejlesztst ezttal Steve Sinofsky vezeti, aki ms szemllettel kzeltette meg a Windowsok vilgt. A Vistba nagyon sok mindent akartak belezsfolni, a vgn mgsem llt ssze a ksz rendszer, gy a fejleszts utols etapja a vglegests helyett csak kapkodsrl s szolgltatsok megnyirblsrl szlt. A Vistval ellenttben a Windows 7 nem forradalom, inkbb egy lps elre: a kompatibilits, a hasznlhatsg s teljes kr elfogadottsg llnak a kzppontban.

A Win7 j magot kap, de program- s driverszinten kompatibilis lesz a Vistval. A legfontosabb a Win7 fejlesztse sorn az alacsony hardverigny volt, amit csakis egy mdon lehetett kivitelezni: j felpts kernellel.

Ennek alapjul a MinWin projektet vettk, ami mindenben az ellentte a Vistnak: kicsi, keveset fogyaszt s gyors. A MinWint egy ksrleti prototpussal mutatta be az MS. Ez a Vista tbb gigabjtos mretvel s memriahsgvel ellenttben mindssze 25 MB-ot foglal el s 40 MB memrit hasznl.

A vgleges Windows 7-ben szorosan sszekapcsolva tbb MinWin alkotja majd a kernelt, gy a prhuzamosts is knnyebb lesz a tbbmagos processzorokon, valamint a biztonsgra, stabilitsra is jobban lehet gyelni. A rendszer tbb rsze a Vistbl rkezik, persze optimalizlva, de ennek ksznheten a rgebbi hardverek, driverek s programok is kompatibilisek lesznek az j rendszerrel. A stabilits kiemelt fontossg a Windows 7 esetben, hiszen a Vista rszben ezen bukott el. A Microsoft rengeteg pnzt fordtott ennek javtsra, kln fejleszti csapatokat hozott ltre csupn a stabilits nvelse rdekben, valamint a Felhasznli lmny javtsa nev program keretben begyjttt jelentsek is sokat segtenek a Windows 7 fejlesztsekor.

Let

J A S Z TA L, T L CA, P RO G R A M O K10 dolog, amit elvrunk a Windows 7-tl1. Jobb fjlrendszer Az adatbzis alap WinFS gyorsabb informcikeresst, fjlkezelst s rendszermkdst tesz lehetv 2. Kisebb erforrs-hsg Az XP-nl is kevesebb erforrs kelljen, fusson netbookon, de ha lehet, aknzza ki a cscshardvereket 3.

A registry jragondolsa A registry rengeteg hiba forrsa s biztonsgi kockzat is a Windows 7-nl ez nem megengedhet 4. Hasznlhat mdialejtsz A mdialejtsz tmogassa a kzkedvelt formtumokat, s szolgltatsai is legyenek fejlettebbek 5. Kevesebb vltozat, jobb r Bven elegend 2, maximum 3 olcsbb kiads, s az extrk fizets letltsi lehetsge 6. Hasznos segdprogramok Le kell vltani a buta Paintet s Wordpadot, levelez klienst s tbbi eszkzt modernebbekre 7. Teljes rendszervdelem A Vista vdelme gyerekjtk. A Windows 7-ben gyrilag teljes vdelmi vonalnak kell lennie 8. Hatkony kalzvdelem Az eredetisg-ellenrzs s aktivls kegyetlen a felhasznlkkal: egyszer, nem agresszv megolds kell 9.

Ltvnyos kezelfellet A Vista Aerja nem nagy szm: az XP is kpes r. A Win7-nek sokkal szebbnek, bartsgosabbnak kell lennie 10. Vista-tulajok kisegtse A vistsok knnyen, olcsn vlthassanak Windows 7-reKrem, tovbbra is ossza meg velem vlemnyt a magazinrl: [email protected] 7:Ebben a cikkbenMirt lesz jobb a Win7 az XP-nl is 10 dolog, amit a Windows 7-tl elvrunk Teszteltk a Windows 7 extrit Fontos tudnivalk az j rendszerrl hogy minden a helyn legyen. Ha ez igaz, s a ktezer programoz hrom ve valban arra ment, hogy a felhasznlk ignyeihez szabott Windows kszljn, vgre elbcszhatunk a megkopott XP-tl, hogy vgre egy, a mai ignyeket kielgt rendszerre vltsunk.

A Windows 7 sikere kulcsfontossg az MS-nek: ha ez is a Vista sorsra jut, vgleg letehetnk arrl, hogy az MS valaha is j oprendszert ksztsen. Volt mit bizonytania a mg bta eltti fzisban leledz Windows 7-nek. Megnztk, milyen jdonsgokat kapunk s hogy tnyleg ez lesz-e az XP rkse, vagyaz XP jogos utdaA Vista kudarca utn az MS nem bzza a vletlenre: vltig lltja, hogy a Windows 7 tnyleg jobb lesz. Rdemes ht vrni a jv vet, vagy jabb 5 vre rendezzk be XP-nket? Erds Mrtoncsak a Vistt prblja meg ms csomagolsban a Microsoft jra rnk tukmlni.STABIL, GYOR S, BIZTON SGO SAmirt a Win7 jobb a VistnlA Vista problms fejlesztse mr az oprendszer megjelensekor megltszott: teljes kudarc volt.

Hibs, ezer sebbl vrz, megbzhatatlan s inkompatibilis rendszer, aminek futtatshoz egy ergp kellett, cserbe pedig nem nyjtott tbbet, st, lassabb volt, mint az XP. Az SP1-esA32z gret szp sz, tartja a monds, de mi persze nem hittnk a Microsoftnak, ki is prbltuk a 2009-ben megjelen j Windowst, hogy megtudjuk, jabb csalds lesz, vagy vgre megrkezik az XP utda. Az MS tanulva a Vistnl elkvetett hibkbl knosan gyel r,szervizcsomag kijavtotta a legnagyobb hibkat, az eltelt egy v a kompatibilitsnak s tmogatsnak is jt tett, de a nagy cgek, valamint a felhasznlk tovbbra sem kedveltk meg a Vistt. A szervizcsomaggal nem kaptunk j szolgltatsokat. Mr a Vista fejlesztsnek bejelentsekor, sok-sok vvel ezeltt grte, de mig sem ksztette el a Microsoft a WinFS-t, a teljes rendszervdelmet, ahogy nem rkezett a forradalmi kezelfellet s a hatkonyabb hardverkihasznls sem. Ezeket az greteket az j Windows hivatott bevltani.Vgre hasznos jdonsgokStabilabb, gyorsabb, biztonsgosabb lesz az j Windows, de htra van mg a sokak szmra legfontosabb rszlet: az igazi, lthat jdonsgok. A Windows 7tnyleg j kezelfelletet kap, m a fejlesztk (akik korbban az Office 2007rt voltak felelsek) knosan gyelnek r, hogy ezttal ne valami csicss, a hasznlhatsgot rombol, az ellenfelet pedig msol grafikai torzszlemny szlessen.

A Windows 7 hasonltani fog a Vistra, m a rengeteg felhasznli visszajelzsbl okulva minden idegest rszt tdolgoznak. Ltvnyos fejlesztsek: A kezelfellet tovbbra is az Aerra hasonlt majd, lesz tltszsg, a GPU kihasznlsa, 3D-s effektek, na s rengeteg jdonsg. Az Oldalsv eltnik, helyette a minialkalmazsokat az Asztalon brhov helyezhetjk. Ahogy Vista alatt egyre tbb programot indtottunk, annl zsfoltabb, kezelhetetlenebb lett a Tlca. Mostantl az egyes programok ikonok formjban jelennek ott meg egy sajt felugr (Jump) menvel kiegsztve.

Gy pldul egyetlen Internet Explorer ikon lesz a tlcn, m ha a loklis menjre kattintunk, lthatjuk az elzleg megnyitott oldalak cmeit, valamint az ppen aktulis oldalakat is. K CHIP 2009 JANUR2009 JANUR CHIP 33WINDOWS 7 Nem hittnk a Microsoftnak, ezrt kiprbltuk az j Windowst!2009 JANUR CHIP 3CMLAPON22 Adatok az rkkvalsgnakMennyi ideig lnek a CD-i, DVD-i, merevlemezei? Eszkzeink megvizsgljk, s lementik az adatokat, mieltt tl ks lenne. Programok a lemezmellkletenTarTalom 2009/018 0 T E R M K T E S Z TJ EHARDVER AlAPlAP ASUS Rampage 2 Extreme.73 DIGITlIS FnYKPeZGP Canon EOS 450D, Canon EOS 50D, Fujifilm Finepix S5 Pro, Sony Alpha 350, Nikon D40, Nikon D90, Olympus E-410, Olympus E-520, Panasonic Lumix G1, Pentax K200D, Samsung GX-20. 26 Canon Powershot 1000IS, Panasonic Lumix G1.78 lCD TV Sharp AQUOS LC-52HD1E.74 MeMrIA Kingston DDR2 Kit.73 MereVleMeZ Samsung S2 500GB.76 MobIlTeleFon ASUS P552w.76 noTeSZGP Acer Aspire 5530-603G25Mi, Dell Latitude e6400, Fujitsu Siemens Amilo Pa3553, Fujitsu Siemens Amilo Pi3540, HP compaq 6730b, Lenovo Thinkpad SL500, Toshiba Qosmio F50-10M, Toshiba Satellite Pro A300D-15U, Sony Vaio VGn-BZ11Vn. 40 Acer Aspire 8530G, eMachines e520.75 nYoMTATKellK Brother LC1000C/M/Y/BK, Canon CLI-8C/M/Y/ PC/PM/BK, Canon CLI-8C/M/Y/BK, Canon PGI-5BK, Epson T0711-T0714, Epson T0801-T0806, Geha CLI8C/M/Y/BK, Geha CLI-8C/M/Y/PC/PM/BK, Geha PGI-5BK, Geha LC1000C/M/Y/BK, Geha T0801T0806, HP HP 88 (C3985AE-C3988AE), KMP CLI-8C/M/Y/BK, KMP CLI-8C/M/Y/PC/PM/BK, KMP PGI-5BK, KMP HP 88 (C3985AE-C3988AE), KMP T0711-T0714, KMP T0801-T0806, Pelikan CLI-8C/ M/Y/BKK, Pelikan CLI-8C/M/Y/PC/PM/BK, Pelikan PGI-5BK, Pelikan LC1000C/M/Y/BK, Pelikan T0801-T0806.

Tech: let lthet a vgleges avira for mac mac

54 ProjeKTor EPSON DM2.78 SSD Imation SSD PRO 7500, Intel SSDSA2MH080G1G.74 SWITCH ASUS GigaX1105N.77 SZMTGP MSI Nettop.73 TInTASUGArAS nYoMTAT EPSON Stylus Office B40W.76 WlAn roUTer D-Link DIR-855.77 SZOFTVER CD-DVD rProGrAM Roxio WinonCD 2009.79 CSIllAGSZATI ProGrAM WorldWide Telescope.79 FoTSZerKeSZT Adobe Photoshop Elements 7. 80 InGYen ProGrAMoK Codecinstaller, Currports, Diskreport, Eprompter, Fastcopy, File Menu Tools, Gnucash, Obalivecd, Pdf Split And Merge, Perator, Screamer Radio, Vdownloader.110 KPnZeGeT DIAVeTT Aquasoft Diashow Deluxe 6. 80 oPerCIS renDSZer Windows 7.32 VDelMI SZoFTVer ESET Smart Security 4.0 s NOD32 4.0.

81 VIDeoSZerKeSZTK Adobe Premiere Elements 7, Corel VideoStudio Pro X2 Ultimate, Cyberlink PowerDirector 7 Ultra, Pinnacle Studio 12 Ultimate, Sony Vegas Movie Studio 9 Platinium Edition. 42 WebrDI-rGZT MP3 Hit Recorder 3. 8048 biztonsgos online fizets 52 egr helyettgy rkezik meg biztosan a pnze: itthon is hasznlhat online fizetsi rendszerek A jv beviteli eszkzeivel gesztusokkal vagy agyhullmokkal irnythatja a PC-jt A CHIP tesztelte a tintapatronokat: gyri s utngyrtott patronok a ringben Manipullni, felgyelni, szabotlni: hol kell tartanunk a hackerek tmadsaitl? A Magyarorszgon kaphat sszes videokrtya s CPU sszevetse. Mr mobil CPU-k is!

Tech: Let Lthet A Vgleges Avira For Mac Mac

Rvid, de tartalmas bemutatk a legjabb hardverekrl s szoftverekrl Folyamatosan teszteljk a legjobb ITtermkeket, s aktulis rangsort kzlnk rlukAKTULIS9Az eladott tvk fele LCD, m a plazma eladsai nttek a leggyorsabban A hackerek flre tudjk vezetni a navigcis berendezseket egy zavar adval Bemutatjuk, mire jk a digitlis kamerk vilgban divatos egyre nagyobb kprzkelk Leteszteltk, fleg a moduloknak ksznhet a gyorsasg. Eredmnyek a lapban Van-e klnbsg online s offline szmla kztt, jelent-e ez a vlsg idejn kockzatot? A j technolgia mell gyenge krts: Microsoft Explorer Mouse Ezekkel a szolgltatsokkal biztosan nem felejt el egyetlen szletsnapot, tallkozt sem A CHIP megmutatja, melyik digitlis tkrreflexes gp ri meg az rt Mostantl hrom notebook-kategribl ajnlunk egy-egy kszlket54 Tkletes sznek kevs pnzrt 58 A hackerek legjabb clpontjai 68 CHIP CPU/GPU kalauzlCD vs. Plazma10 biztonsgi hrek22 Adatok azrkkvalsgnakMennyi ideig lnek a CD-i, DVD-i, merevlemezei? Eszkzeink megvizsgljk a mdiit, s lementik az adatokat, mieltt tl ks lenne. Az sszes program a lemezmellkleten.12 j technolgik: kprzkelk 15 Mitl gyors a Chrome?72 Hardver- s szoftvertesztek 82 CHIP ToP 1016 biztonsgban van a pnznk?

Tech Letter A Vegleges Avira For Mac

19 Microsoft perifrik 20 online naptrakGYAKORLAT88 Mennyire biztonsgos a PC-je?